PC modding adalah satu kebiasaan bagi pengguna komputer yang menginginkan kelainan. Mungkin ada antara korang yang terlibat dengan kerja-kerja modding ni, tapi sejauh mana kegilaan korang sanggup untuk modding PC korang?. Kali ni Max nak share beberapa gambar modded PC yang unik:

Yang Cool:

Yang ni memang cool habis. Jangan ingat tangki tu tak berguna. Termasuk dalam liquid cooling system tu. Siap gunakan kunci untuk on.

ni pon cool. Smart je casing dier.

V8. Ahaks. Sejibik macam enjin yang betul.

Yang Seksi:
Rasa sunyi blogwalking sensorang tengah-tengah malam?. Awek-awek seksi ni boleh temankan:
Yang ni kalau tak silap karakter kartun futurama, tapi Max tak ingat apa nama dia.

Yang sempoi:
Bikin casing guna LEGO jer. Memang sempoi.

Yang pelik:
Ni Max pon tak tau boleh dipanggil modding ke tak. Guna kotak jer. Tapi memang selamba ah kalau PC macam ni.

2 comments:

Nisaeciz said...

wahhh. yng seksi tuu. kalau saya, saya takut. heheh. sbb saya takut dgn patung. ;p

NISECA suka merapu

Sollehahn Maximus said...

lol..letak patung lelaki ler..yang gagah2 skit

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails
top